Hvad er Truckcenter Horsens Recharge City

Hvad er Truckcenter Horsens Recharge City

I hjertet af Horsens, Danmarks transportknudepunkt, finder du Truckcenter Horsens Recharge City – et moderne lastbil- og buscenter, der tilbyder alt, hvad du har brug for at holde din virksomhed kørende.

Uanset om du er en erfaren lastbilchauffør eller busoperatør, der søger et pålideligt værksted, et sted at tanke op eller en sikker parkeringsplads, har Truckcenter Horsens Recharge City løsningen til dig. Med et bredt udvalg af tjenester, topmoderne faciliteter og et team af dedikerede fagfolk er vi din one-stop shop for alle dine transportbehov.

Dækservice i Topklasse:

Dækkene er din lastbils fundament, og derfor er det afgørende at have dem i optimal stand. Hos Truckcenter Horsens Recharge City tilbydes der et omfattende dækservice, der dækker alt fra dækskifte og reparationer til dæktjek og -opbevaring. Deres team af erfarne dækspecialister står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte dæk til din køretøjstype og kørselsbehov, og vi bruger kun dæk af højeste kvalitet fra førende mærker.

Værkstedsservice du kan stole på:

Uanset om din lastbil eller bus har brug for en mindre reparation eller en større service, kan du trygt overlade opgaven til de dygtige mekanikere. Hos Truckcenter Horsens Recharge City har de et moderne værksted udstyret med det nyeste værktøj og teknologi, og de bruger kun originale reservedele af høj kvalitet. Deres team af mekanikere er specialister i alle typer lastbiler og busser, og de har omfattende erfaring med at diagnosticere og reparere alle typer problemer.

Tankning – Hurtigt og nemt:

Når du er på farten, er det vigtigt at kunne tanke op hurtigt og nemt. Hos Truckcenter Horsens Recharge City tilbyder de diesel, AdBlue og HVO i hurtige pumper, så du kan komme hurtigt tilbage på vejen.

Sikker parkering med god plads:

De ved, hvor vigtigt det er at have en sikker parkeringsplads til din lastbil eller bus, når du ikke er på farten. Derfor tilbyder Truckcenter Horsens Recharge City en sikker og indhegnet parkeringsplads med plads til 450 køretøjer. Pladsen er overvåget 24/7, og der er adgangskontrol for alle kørende og gående til/fra pladsen. Du kan slappe helt af og vide, at din lastbil eller bus er i trygge hænder, mens du holder pause eller hviler.

Faciliteter til din komfort:

Hos Truckcenter Horsens Recharge City forstår de, at komfort er afgørende for lastbil- og buschauffører. Derfor tilbyder de en række faciliteter, der gør dit ophold hos os så behageligt som muligt. Vi har et hotel med komfortable værelser, restauranter med velsmagende mad, opholdsområder, toiletter og bade. Vi tilbyder også gratis WiFi, så du kan holde kontakten med familie og venner eller arbejde online.

 

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *