Skab din egen podcast

Skab din egen podcast

Vi har alle sammen vores telefoner med, hvor end vi går. Dette er smart, hvis du er på farten, for så kan du nemt kan slappe af med en lydbog eller podcast. Hvis du selv synes, at du har nogle smarte idéer og gode emner, som du gerne vil tale åbent om, kan du lave din egen podcast. Det kræver en del arbejde at skulle starte op så læs mere her, hvis du er interesseret i at få hjælp til at skabe en professionel lydoplevelse for dine fremtidige lyttere.

Hvad skal det handle om?

Inden du begiver dig ud på dette eventyr, er det vigtigt, at du har en plan over, hvilken slags podcast du gerne vil lave. Det kan være, at du har et specifikt emne, som du gerne vil omkredse dine afsnit omkring. Det kan være alt fra dit hverdagsliv, til madlavning eller sport. Der findes masser af muligheder, hvor mange mennesker også bare bruger en podcast til at snakke om de emner, der lige falder dem ind. Herefter kan du vurdere, om du skal have en co-host, som du kan snakke med. Ofte bliver det lidt sjovere afsnit, hvis der er flere mennesker sammen som har en samtale, hvor du kan invitere din bedsteven, din kæreste eller en hel tredje med ind i dette univers.

Få styr på alt det praktiske

Det er vigtigt at lyden er i top, hvor du kan få hjælp af nogle professionelle til at indspille afsnittene i et lydstudie eller lignende. Du kan også i stedet vælge at købe de rette mikrofoner og høretelefoner hjem, så du kan indspille i dit eget hjem. Det er sjovere at lave disse podcastafsnit, hvis du har nogle, der lytter med. Derfor skal du gerne reklamere for din nye podcast, hvor du i høj grad kan gøre dette på de sociale medier.

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *