Hvorfor skal din virksomhed have en frugtordning?

Hvorfor skal din virksomhed have en frugtordning?

Du har måske ikke tænkt over det før nu, men en frugtordning kan have mange fordele for din virksomhed. Er du ikke helt overbevist af den påstand endnu? Så læs med i denne korte oversigt, hvor du kan lære mere om de mange små ting, som en frugtordning kan forbedre hos din virksomhed. Så skal du nok hurtigt blive overbevist.  

Lækre snacks

Det er altid en god idé at have snacks ved hånden, hvis man bliver lidt sulten. En ordning med frugt er nem og enkel måde at give dine medarbejdere lidt lækkert at spise i løbet af dagen. I kan have et stort udvalg af frugt, så der er noget for enhver smag. Der er mange leverandører, som leverer Frugt, FirmaFrugt, Økologisk Frugtordning og frugtlevering – FrugtHuset, en del af FrugtKurven.

Sultne medarbejdere

Nogle gange melder sulten sig pludselig for dine medarbejdere. Måske har de ikke fået morgenmad hjemmefra eller måske har de glemt madpakken derhjemme. Så er det en god idé at have noget lækkert og smagfuldt frugt liggende på kontoret. Så skal alle medarbejderne nok blive tilfredse, selv hvis de har glemt at spise morgenmad derhjemme.

Et mødested

Nogle gange har folk bare brug for en lille pause fra arbejdet – dine medarbejdere er ikke anderledes. Derfor bør din virksomhed have en skål med forskellig frugt, så dine medarbejdere har en undskyldning for at rejse sig fra skrivebordet. Her kan dine medarbejdere også mødes og få en kort sludder, inden arbejdet igen kalder. Det styrker fællesskabet på kontoret og arbejdet sjovere.

Hvor finder du en frugtordning?

Der er mange leverandører af frugt, så din virksomhed kan sagtens finde nogen, som kan supplere jer med frugt. Derfor er det bare om at afsøge markedet, så I hurtigt kan få sat en aftale i stand. Så er den lækre frugtskål ikke langt væk.

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *