Disse hunderacer er de nemmeste for begyndere

Disse hunderacer er de nemmeste for begyndere

Skal du til at være hundejer for første gang? Livet som hundejer er helt igennem fantastisk. Du kan allerede glæde dig til at blive modtaget med kærlighed og lykke, hver gang du træder ind af døren. 

Lige så fantastisk det er at være hundejer lige så besværligt kan det blive, hvis man ikke får læst op på lektien. Der er nemlig stor forskel på, hvor krævende livet som hundeejer kan blive, og det handler i bund og grund om, hvilken hunderace du vælger. I denne artikel har vi samlet nogle af de nemmeste hunderacer, som er perfekte for begyndere.

1. Golden retriever

Golden retrieveren er perfekt til dig som førstegangshundeejer. Hunderacen er loyal, rolig og har en ganske ukompliceret adfærd. Det er også en intelligent race, som er lydig og nem at træne – og så er den dygtig til at gå pænt i snor. Afslutningsvis er golden retrieveren rigtig god til børn, hvilket gør det til en formidabel familiehund. 

2. Fransk bulldog

Den franske bulldog har været en storfavorit blandt danskerne de seneste år. Denne lille dovne hund kræver ikke særlig meget motion, og elsker faktisk bare at ligge derhjemme og sove til middag. Den franske bulldog er nem at opdrage og trives storartet med andre mennesker. Du kan lære mere om den søde hunderace på franskbulldog.dk.

3. Papillion

Den lille papillion er en ganske lille hunderace, som ikke vejer mere end små 5 kg. Trods den lille størrelse er papillion en enormt intelligent hunderace, derfor er den let at træne. Denne lille hund er dygtig til at tilpasse sig tin ejers livsstil og er også egnet til dig, hvis du for eksempel bor i lejlighed. Derudover behøver den ikke meget motion, så en 20 minutters gåtur om dagen er rigeligt.  

4. Labrador

På samme måde som golden retrieveren er en labrador en fantastisk god begynderhund. Labradoren har en blid personlighed, men elsker samtidig at lege og muntre sig udendørs. Racen er let at træne på grund af dens høje intelligensniveau, så du vil med lethed kunne lære din labrador nye tricks.

Hunden er også utrolig madglad, så den responderer rigtig godt på lækre snacks, når der trænes. Labradoren har et forholdsvis højt energiniveau, så den kræver en del mere motion om dagen end de mindre hunde. 

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *