Hvorfor have en kattelem?

Hvorfor have en kattelem?

En lem kan bidrage til mere frihed i at være katteejer i og med, at du bliver fritaget for at stå op til en alt for begejstret kat, som vil lukkes ud og lege med nabokatten. Eller omvendt, at katten vækker dig med et sæt, fordi katten hyler og vil ind, grundet nabokatten og den er uvenner. En lem kan bidrage til at gøre din og din kats hverdag lettere. Kattelemme findes i forskelige designs med flere funktioner.

Fordele ved en kattelem

Fordelene ved en lem er ikke kun placeret på ejeren. Udover førstnævnte fordele, som ikke at skulle lukke sin kat ind og ud, så er der også andre gevinster for dig og din kat. Ved hjælp af en lem kan din kat vælge at gå ud i naturen i stedet for en kattebakke. Dette giver din kat en frihed i selv at kunne gå udenfor, hvis du ikke er hjemme i stedet for at anvende en kattebakke.

Katte er meget kræsne og besøger helst ikke kattebakken, hvis den er uren. Når en kat så har besøgt en kattebakke, vil den gerne grave duften til og gruset ud. Samtidigt giver en kattebakke ikke den bedste aroma i hjemmet. Derfor kan en kattelem bidrage til at din kat ikke skal være afhængig af, at du åbner døren, når katten skal på opdagelse.

Kommer der andre katte ind?

En lem kan have indbyggede funktioner eller tilbehør til din kat, som kan hjælpe til med, at du ikke får fremmede katte ind.

Selvom du altid er hjemme, så vil en lem stadig kunne give dig og din kat ekstra frihed. Katte er nattedyr og jager om natten, det er deres naturlige instinkt at jage, mens vi andre sover. Grundet de mange funktioner, som en lem nu kan være udstyret med, så kommer der ikke andre katte ind. Hvad katten så ellers slæber med ind, er der ingen garanti for.

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *