Sådan kan du gøre din seniorhunds liv bedre

Sådan kan du gøre din seniorhunds liv bedre

Når man får sig en ny hund, så er det første, man tænker på ikke, hvordan man bedst muligt passer på sin hund, når den bliver gammel. Desværre er der mange hundeejere, som lidt glemmer, at vores firbenede venner blive ældre ligesom os selv – med alle de smerter og ubehageligheder det kan føre med sig. 

Hvis du derfor har en seniorhund, så bør du læse med herunder. Her får du nemlig en række ideer til, hvordan du kan passe lidt ekstra godt på din seniorhund – blandt andet med skønne Canem produkter. 

Køb en hundeseng fra Canem

Hvis du selv er oppe i årene, så ved du, hvordan de føles at have lidt ømme og stive led – måske har du endda eller en, som du kender, gigt. Det kan være en smertefuld lidelse, specielt hvis ikke man har et sted, hvor kroppen kan ligge blødt og få lidt ro. 

Ligesom os mennesker så kan hunde også godt få gigt og ømme, stive led. I modsætning til os har de bare ikke så mange måder at verbalisere, at de faktisk går og har rigtig ondt. Derfor kan det være en god ide at gå ind på Canem og finde en hundeseng. En hundeseng fra Canem tillader nemlig din hund at ligge blødt, isoleret fra kulden. Og det er rigtig godt, når man er blevet lidt stiv i betrækket. 

Overvej smertestillende

Da hunde netop kan have svært ved at give udtryk for, når de er i smerte, så er det vigtigt, at du som hundeejer til en seniorhund er ekstra opmærksom på den – piber den lidt, når den spiser? Går den pasgang? Har den hævede led eller kugler i huden? Alle disse ting og mere til kan være en indikation på, at din hund er i smerter. 

Og er din hund i smerter, så er det helt bestemt værd at give den smertestillende. Ligesom med mennesker kan smertestillende være en god lindring, som faktisk kan give din seniorhund noget ekstra levetid, da det gør dem bedre tilpas.

Besøg dyrlægen med jævne mellemrum

Du skal selvfølgelig ikke selv begynde at give din hund smertestillende, hvis du har mistanke om, at den har ondt. I stedet skal du tage den til dyrlægen og få den undersøgt, sådan at du er sikker på at den får den rette medicin og dosering. 

Faktisk bør du skrue lidt op for hyppigheden af dyrlægebesøg, når du har en seniorhund, sådan at I fanger eventuelle smerter og lidelser hurtigere. 

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *