Design dit eget lavenergi træhus

Design dit eget lavenergi træhus

Hvis boligdrømmene er ved at blive til virkelighed, er du formentlig ude og søge information og inspiration. Måske endda at du eller I gerne vil have bygget det nye hus? Når man ønsker et nybyggeri, er der mange faktorer, der skal tages højde for. I denne artikel kan I se mere om mulighederne for at designe jeres egen drømmebolig og gøre denne mere personlig og unik, end man ser de fleste.

Unikke træhuse

Landskaberne er i den grad dekoreret med typehuse, der til forveksling ligner hinanden. Ønsker I en bolig, der skiller sig ud, er der mange muligheder i træhuse. Disse kan både designes med en hyggelig hytte—stemning eller som et træhus i amerikansk stil, med hvidmalet stakit på verandaen og en lækker solterrasse på 1. salen.

Træhuse designes både som:

  • Fritidshuse
  • Sommerhuse
  • Helårsboliger

I har mulighed for at designe huset ned i det mindste detaljer. Det gælder både indretning af indervægge, valg af vinduer, tagtype, lofthøjde og meget mere. Kan I godt lide synlige bjælker i loftet og åben til kip? Eller er I mere til et gipsloft i almindelig lofthøjde, hvor der er installeret spots? Skal vinduerne være dannebrogsvinduer med kryds, eller er I mere til store vinduespartier? Mulighederne er mange for at få skræddersyet sit eget, unikke træhus.

Bæredygtige træhuse

Træhuse er en miljøvenlig og bæredygtig vej til at bygge et nyt hus. I kan vælge at få træhuset bygget af gode bjælker fra de svenske skove. Disse skaber et godt indeklima og er af høj kvalitet.

Hurtig opførelse af lavenergihus i træ

Ved at vælge et træhus, kan I få overrakt nøglerne til det færdige hus på kort tid. Mange af delene til husene produceres i en produktionshal. Her er materialerne sikret godt mod fugt og vejr. Dette er et godt tiltag for at undgå fugtproblemer, end hvis materialerne eksempelvis blev bearbejdet ude i regnvejr. Da disse materialer produceres i færdige sektioner, vil dette skære betydeligt ned på den tid, som det ellers ville tage at sætte et hus op. Ønsker I en personlig stil, et bæredygtigt lavenergihus samt en hurtig overtagelse af huset, kan et træhus være den helt rigtige løsning for jer.

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *