1-2-3 – så nemt er det at oprette et feriesvar på din mail

1-2-3 – så nemt er det at oprette et feriesvar på din mail

Leder du efter den funktion, der kan give et automatisk svar på din mail, når du ikke lige sidder på bænken og er væk fra arbejdet grundet fridage eller ferie? Så behøver du bestemt ikke at lede længere. Det er nemt og enkelt, og med få klik er du klar til at holde fri, samtidig med at de, der ønsker at kontakte dig på mailen, får en oplysning herom. Din mail via one.com kan meget enkelt opsættes til at komme med et automatisk feriesvar, og du kan se præcis hvordan ved en let forståelig og illustreret video guide. 

Det hele er meget nemt og enkelt 

Med ganske få klik kan du oprette dit helt eget og personlige feriesvar. Det er muligt at slå til med et enkelt klik og igen at slå det fra, når du kommer tilbage på job og igen er tilgængelig på mailen og klar til at modtage beskeder fra eventuelle kunder. Ved blot at åbne din mail på normal vis, er du allerede godt i gang. Ingen kryptiske adresser eller links, der skal findes frem og huskes, når du har brug for lige præcis denne funktion.

Efter at du har logget ind, trykker du ganske enkelt blot på indstillinger og derefter trykker på autosvar. Her kan du udfylde den besked, som du ønsker dine mailkorrespondancer skal udsende. Det gælder både overskrift og yderligere information i en mail. Når du har trykket gem, så er du allerede færdig, og alle dem, der forsøger at skrive til dig, vil få oplyst at du på nuværende tidspunkt ikke er tilgængelig. På samme måde afmelder du også autosvaret igen. 

Tjek om autosvaret virker 

Det er nemt og enkelt at sende en mail til sig selv. På denne måde kan du også tjekket om dit autosvar og feriesvar virker, som det skal. Når du sender en mail til din egen mailadresse tilknyttet one.com, vil du efter hensigten straks modtage et autosvar. Det autosvar, som du selv har skrevet og udfyldt, vil nu kunne ses som en mail præcis på samme måde og i samme form, som de personer, der vil skrive en mail til dig i den periode, du ikke er tilgængelig. Nemmere bliver det ikke at oplyse dine kunder om, at du er væk et par dage, men straks vender tilbage. 

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *