Alt du skal vide om Anna von Lipas farverige verden 

Alt du skal vide om Anna von Lipas farverige verden 

Hvis du endnu ikke er stødt ind i Anna von Lipas festlige glasvarer, så ønskes du hermed velkommen med et brag af en farvebombe fyldt med konfetti og glæde. Anna von Lipa leverer fuldstændig unikke og personlige mundblæste glasvarer til hjemmet. Så læs endelig med her, hvis du vil vide meget mere om Anna von Lipa. 

Hvem er Anna von Lipa? 

Anna von Lipa havde skam været et ganske interessant og lidt sejt navn, men du må skuffes med at få at vide, at bag brandet findes Jytte og Christian Cordell. Måske har du hørt om bøhmisk glas og krystal før? Det forbindes ofte med farverige vinglas med flotte udsmykninger. Jytte og Christian har nemlig også valgt at slå sig ned i det skønne Bøhmen, som er verdenskendt for gamle traditioner med glasfremstilling. 

Anna von Lipa er bedst kendt for de strålende farver og det unikke udtryk, som hver eneste genstand indeholder. Hver del er helt unik, og du finder ikke noget lignende andre steder. Dertil kommer faktisk også, at du med rigtig god samvittighed kan købe glas og krystal fra Anna von Lipa, da brandet går meget op i bæredygtighed. Meget af brugskunsten er fremstillet af genbrugsglas og pakkes i genbrugsemballage så vidt muligt. Det er fedt! 

Hvad er mundblæst glas? 

Når noget er lavet som mundblæstglas, betyder det, at der rent faktisk har siddet en person og blæst i glasset for at skabe formen. Meget andet glas fremstilles via maskiner på fabrikker, men på et glaspusteri formes glasset helt manuelt. Det betyder selvfølgelig også, at det koster mere at producere glassene. Hvis man køber mundblæst glas, eksempelvis et drikkeglas, kan man derfor også gå ud fra, at der ikke findes et glas, der ligner helt 100 procent. Alle glassene vil variere i udformning, størrelse, overflade og tykkelse. Der er noget lidt magisk over det, og det er måske også netop det, der gør mundblæst glas så attraktivt. 

Brugskunst i de skønneste farver 

Hvis Anna von Lipa skal appellere til dig, kræver det nok, at du har en vis lille form for kærlighed til farver og fest. Alt glas fra Anna von Lipa er fyldt op med fantastiske farver, som umuligt ikke kan vække en anelse godt humør. Især Confetti-serien er svær at surmule omkring. Så glas fra Anna von Lipa er altså en meget nem måde, hvorpå du kan få lidt ekstra glæde og farve ind i hjemmet. Du kan med fordel også tage et kig på de flotte vaser eller karafler. Vaserne vil med garanti pynte på enhver buket, som du slæber med hjem. Måske endda de billige roser fra brugsen kan få et helt nyt udtryk, hvis de placeres i sådan en smuk vase.