Slyngevugge med motor – den nyeste gadget

Slyngevugge med motor – den nyeste gadget

At blive forældre er en af livets største oplevelser, men samtidig kan livet med en lille ny også være en af de største udfordringer.

Heldigvis kommer der hele tiden nye gadgets og ting der kan gøre livet som mor, far eller anden pårørende en lille smule nemmere. En af de seneste ting der er kommet på markedet, som næsten er blevet et must have for alle forældre er en slyngevugge med motor. Her i artiklen gennemgår vi alle fordelene så du kan vurdere om det også er et stykke babyudstyr du skal skrive på ønskelisten. 

Babyer elsker at blive vugget

Verden kan være et skræmmende sted for en lille ny, og derfor elsker små babyer ting der minder om livet i livmoderen. En af de ting er den vuggende fornemmelse fra når mor gik rundt og bevægede sig.

Derfor vil du ofte opleve at din baby falder til ro ved at blive vugget, men det kan være et hårdt arbejde også at nå at ordne vasketøjet, aftensmaden, oprydningen og at have tid til sig selv hvis begge hænder, eller den ene hånd altid er optaget af at vugge. Slyngevuggen efterligner de blide vug som baby kender og elsker.

Start den automatiske vugge motor og giv baby tryghed – mens du giver dig selv tid til noget andet.    

Varme og nærhed

Fordelen ved en slyngevugge handler ikke kun om de smarte bevægelser, for ligesom baby elsker de vuggende bevægelser, så er varme og nærhed også ting der gør baby tryg.Vuggen smyger sig tæt om barnet, og kropsvarmen bliver inde i vuggen og skaber de optimale beroligende forhold for barnet, det kan give en roligere mere tryg søvn hvor baby er nem at putte. 

Praktisk og nem

Som småbørnsforældre bliver budgettet hurtigt brugt op på babyudstyr, men med en slyngevugge kan du f.eks. spare dig udgifterne til en rejseseng. For slyngevuggen er nemlig utrolig nem at pakke ned, og praktisk at tage med. 

Den kan hurtigt og nemt hænges op der hvor det lige passer dig, hvilket også betyder at du nemt kan flytte den rundt i hjemmet så baby kan være i samme rum sig dig. 

En lille ny sover faktisk ca. 20 timer pr. døgn, så det er praktisk at det kan foregå der hvor det passer mor og far, samtidig er slyngevuggen også ergonomisk korrekt, og understøtter barnets udvikling af rygsøjlen, da slyngevuggen følger kroppen.

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *